premium location

iedereen thuis

Dicht bij het centrum, maar toch verweven tussen het kanaal en het park. Met zijn groene omgeving en het bruisende stadsleven op wandelafstand combineert Kolenkaai het beste van twee werelden. Voel je meteen thuis in de rustgevende en comfortabele woonomgeving en maak kennis met de levendige buurt.

het binnenhof

Het private binnengebied staat in verbinding met de 3 omliggende straten, de heraangelegde kaai en de woningen. Een groot deel van deze binnenplek bevindt zich bovenop een ondergrondse parkeerruimte. De beplanting op het groendak bestaat uit een mix aan siergrassen die droogteresistent zijn. De gelijkvloerse terrassen worden verbonden met het hoofdpad door middel van lijnvormige bewandelbare stroken, zodat de binnentuin helemaal doorwaadbaar wordt. Deze stroken verlengen de architecturale gedachtegang en tonen de ritmiek van de gevels.   

- burO Groen - 

 

 

 

in de buurt

Omgeven door groen, op een boogscheut van het stadscentrum en alles dichtbij.

Kolenkaai is de ideale uitvalsbasis voor jong en oud. Supermarkten, winkels, restaurants en bars liggen allemaal op wandelafstand van deze levendige buurt. In de historische binnenstad van Brugge, die sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, valt er elke dag wel iets nieuws te ontdekken! Voel je thuis in een stad waar cultuur, entertainment, sport en gastronomie perfect in elkaar overvloeien.

zicht op het water

De Kolenkaai leggen we volledig opnieuw aan, met ruimte voor fietsers en wandelaars. Kom met vrienden en familie flaneren op de boulevard en geniet van het prachtige uitzicht op het water.

alles dichtbij

Gelegen aan de Krakelenbrug ben je op 8 minuten van de autostrade. Met de fiets rij je 6 minuten naar de Grote Markt en je fietst 11 minuten naar het station van Brugge. 

premium location

openbaar vervoer

De eerste bushalte bevindt zich op een wandelafstand van slechts 5 minuten.

shoppen

Kolenkaai ligt op 5 minuten van het centrum, ideaal om dicht bij huis te winkelen.

scholen

Naar de basisschool wandel je in 3 minuten. Extra veilig door de heraangelegde verkeersluwe kaai.

sport & cultuur

Er zijn heel wat mogelijkheden om te ontspannen of te sporten in de buurt.

gezondheid & zorg

Aan faciliteiten voor gezondheid & welzijn geen gebrek. AZ Sint-Jan bereik je bijvoorbeeld in 6 minuten met de auto.

feels like
home?

Contacteer ons

Meer weten? We vertellen je graag alles over Kolenkaai. Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij snel contact met je op!

Interesse om te kopen?

© 2023 MarckPoint by Van Marcke Group